Barion Pixel
top of page

SZOLGÁLTATÁSOK

VIRÁGÜZLET

Örülünk, hogy benéztél! Az online vásárlás élménye mellet, azonban mi hiszünk a személyes kapcsolat varázsában, ami alapja, hogy hosszútávon szolgálhassuk vásárlóinkat.

Ezzel a filozófiával nyitottuk GRAJNAI üzletünket a Kopaszi-gát szomszédságában épülő új városnegyedben, a BudaParton.

Címünk: 1117 Budapest, Bíró László József körút 1.

Látogass el hozzánk! Hidd el megéri, és nem csak az üzlet egyedi hangulata miatt, hanem mert sok olyan egyedi dolgot találsz, ami itt a honlapon nem elérhető!

Gyere nézz be, hogy megismerhessünk és a Te álmaidat is valóra váltsuk!

grajnai_uzlet.jpg
VIRÁGÜZLET
grajnai.jpg

RENDEZVÉNYEK

Vállaljuk rendezvények teljeskörű dekorálást. Az tökéletesség a részletekben rejlik, igaz ez az eseményekre is. Legyen a rendezvényed még emlékezetesebb a dekorációink és virágkölteményeink által. A végeredménynek csak a képzelet szabhat határt. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy beszélni tudjunk a további részletekről!

RENDEZVÉNY

ESKÜVŐ

Két ember életében az egyik legcsodálotasabb nap, amikor hivatalosan is összekötik a jövőjüket. Az esküvő minden korban, így ma is egy összetett szimbólumrendszer, amiben kitűntetett helyet kap a virágok szimbolikája legyen, az egy menyasszonyi csokor, egy szülőköszöntő, vagy teremdekoráció és még sorolhatnám. Ti mit szeretnétek kifejezni, üzenni, miről szól Nektek a nagy nap, milyen a színe, illata? Gyertek el, meséljetek, és mi megvalósítjuk az álmot!

További egyeztetés érdekében vedd fel Velünk a kapcsolatot! 

ra_03kreativ-badacsony_01folly_002_VPF_5
ESKÜVŐ
grajnai.jpg

IRODAI DEKORÁCIÓ

Töltsd meg élettel az irodai környezeted! Legyen szó az állandóságot biztosító selyem és művirágokról, vagy kérheted a hetente megújuló élődekort is, mi elkészítjük neked! Kérj személyre és irodára szabott tanácsot és varázsold otthonosabbá a munkakörnyezetedet. Irodai dekorációk elkészítését vállaljuk.

Részletes tájékoztatásért keress minket bizalommal!

IRODAI DEKORÁCIÓ
Lépj velünk kapcsolatba!

Köszönjük az üzeneted, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Kapcsolat
bottom of page